Witam
Jak akumulatory przeżyły długi postój ?
Ja wziąłem do domu nawet podładowywałem i lipa w sobote zachodze skręcam - przekręcam kluczyk i tylko ehhh ehhh i tyrk tyrk przekaznik .
Kurcze myśle nie możliwe - podłaczyłem do ładowarki a tu po minucie że już naładowany - ehhh wyszło na to że jednak aku dokończył żywota po 5 latach.
Co polecacie ?
Miałem FTX9-BS 12v 8ah - z tego co widzę to jest zalewany elektrolitem ale jakoś mój pewnie dlatego że to jeszcze fabryczny jest zaklajstrowany a nie zalewany i zamykany jak te które widze na allegro.
Czy może żelówkę kupić ? - ładowarke mam lidlową obsługuje żelowe.
pozdr
pozdr
Krzysztof
4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)
Pierwsze kilometry zrobione w tym roku. Po podwórku co się zimą przeturlalem od czasu do czasu to się nie liczyło.
Tego sezonu nie widzę szczegolnie aktywnie poza turlaniem się do roboty.
Na ostatnim dalszym wyjeździe - w górach - byłem na moto w 2010r, zeszły rok jakoś przez palce przeleciał...
Quada muszę opylić, bo tego tym bardziej nie widzę w "grafiku". Kupiłem jakies 1,5 temu, przejechałem może ze 2 godziny i pierd...łem w kąt jak deskorolkę.
Nie za bardzo lubię ta ferajnę, ale prawda jest taka, że o chłopaku którego widać na samym końcu filmu, cała polska czołówka z WMMP czyli Szkopki, Badziak & inni wypowiedzieli się, że gdyby miał pieniądze na dobry sprzęt to umiejętnościami jazdy by pozamiatał wszystkich pod dywan.
Nie za bardzo lubię ta ferajnę, ale prawda jest taka, że o chłopaku którego widać na samym końcu filmu, cała polska czołówka z WMMP czyli Szkopki, Badziak & inni wypowiedzieli się, że gdyby miał pieniądze na dobry sprzęt to umiejętnościami jazdy by pozamiatał wszystkich pod dywan.
z całym szacunkiem dla Ciebie
moze by i pozamiatał jeżeli do tego czasu Jego nie zamiotą
i oby tylko Jego
bo przy okazji komuś może zrobić krzywdę
niektóre popisy z filmiku pod wzgledem techniki jazdy wspaniałe
ale pod względem odpowiedzialności po prostu szczeniackie
sorry za OT
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
z całym szacunkiem dla Ciebie
moze by i pozamiatał jeżeli do tego czasu Jego nie zamiotą
i oby tylko Jego
bo przy okazji komuś może zrobić krzywdę
niektóre popisy z filmiku pod wzgledem techniki jazdy wspaniałe
ale pod względem odpowiedzialności po prostu szczeniackie
sorry za OT
true, Wy to sie napatrzycie na efekty takich wyglupow
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Pamiętam jak robiłem pierwszy przegląd sprowadzonego motocykla. Pojechałem na stację diagnostyczną jeszcze bez tablic. Diagnosta obejrzał sprzęt, sprawdził działanie świateł i mówi "zapraszam do biura".
W kolejce stał jakiś gość i zdziwiony pyta:
- a hamulców to pan nie będzie w nim sprawdzał?
a diagnosta na to patrząc na mnie:
- przyjechał sam to i wróci!
Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Komentarz